Klacht melden – Huisartsenpraktijk Heusden – Oud-Heusden
Header afbeelding
Kasteellaan 28/29 5156 CJ Oud-Heusden Tel:0416-661250

Klacht melden

Indien u ergens ontevreden over bent, b.v. de gang van zaken op de praktijk, de communicatie of over uw behandeling, dan stellen wij het op prijs dat u dit aan ons kenbaar maakt. De huisarts is altijd bereid om samen met u in een persoonlijk gesprek uw klacht of opmerking te bespreken.

Wij staan open voor kritiek, zeker wanneer dit kan leiden tot verbeteringen in de praktijk.

Is het niet mogelijk voor u om in een persoonlijk gesprek de klacht te bespreken, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij willen u erop wijzen dat de klacht dan door elke medewerker, ook niet medisch geschoold, gelezen kan worden. Eén van de medewerkers van de praktijk neemt dan met u contact op.

Vindt u dit lastig of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt is vertrouwelijk.

Als u er met uw huisarts en met de bemiddeling door de klachtenfunctionaris echt niet uitkomt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg van SKGE. Dit is een onafhankelijke commissie bestaande uit juristen en vertegenwoordiging namens patiënten en huisartsen. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.

Hier vindt u de contactgegevens:

Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg 
Postbus 8018
5601 KA  EINDHOVEN

T: 088- 0229100
(maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur en vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur)

Voor meer informatie klik hier.

 

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord