vacature doktersassistente Heusden
Header afbeelding
Kasteellaan 28/29 5156 CJ Oud-Heusden Tel:0416-661250

Reageren op vacature

Hoewel nu geen specifieke vacature houden we graag contact met potentiele (waarnemende) collega’s!

Bij Huisartsenpraktijk Heusden werken we met een gezellig team van drie huisartsen, twee POH-somatiek, twee POH-GGz en vier assistentes. Er is een physician assistant in opleiding en vaak een doktersassistente in opleiding. Dat maakt een gezellig, groot team die zorgen voor zo’n 4200 mensen. De doktersassistentes voeren het vak in volle breedte uit: spreekuren met alle voorkomende handelingen (en 2 assistentes bezig met opleiding SOH), soms visites, ook administratie en baliewerk natuurlijk. Triage is een belangrijke taak in het vak. We zoeken mensen die graag samenwerken met anderen en zelfstandig tot oplossingen kunnen komen. Een diploma Dokterassistente is een vereiste.

Er wordt gebruik gemaakt van HIS systeem Promedico-ASP. Bekendheid met dit HIS is echter geen vereiste.

Neem vooral eens een kijkje op onze website. Na deze informatie toch nog vragen? Geen probleem! Mail ons: info@huisartsenheusden.nl of bel ons: 0416-661250 (iedere werkdag van 08:00-12:00 / 13:00-17:00uur bereikbaar).

*****

Co-assistenten worden in het algemeen via Radboud Universiteit Nijmegen ingedeeld (2 per jaar). Tijdens de opleiding van de physician assistant zullen we (voorlopig) geen co-assistent begeleiden. Voor bijzondere verzoeken voor co-schappen kan beter telefonisch contact gezocht worden.

*****

Op dit moment kunnen wij helaas geen stageplaats POH-S of POH-ggz bieden. Stage plaatsen voor doktersassistente gaan ALLEEN via ROC Willem I te Den Bosch.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: 0612345678.

Stap 3 van 4
Vacature en gegevens

Beschikbaar

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
//
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel telefoonnummer
E-mailadres

Vacature en gegevens

Functie
Beschikbaar
Aantal uur per week
Opleiding
Werkervaring
Referentie
Details

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Formulier verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord